Villa Mare za nepozaben oddih
Slika 10 od 12

Slika 10 od 12

Villa Mare je idilična luksuzna hiša, ki jo najdete v majhni, z zelenjem obdani vasici Vrh blizu Vrbnika, na otoku Krku. Vila nudi vse, kar potrebujte za vrhunski oddih, stran od vrveža mesta. Obdana je z zelenjem, kar vas bo vrnilo nazaj k naravi in sprostili boste telo in duha. Svež morski zrak vam bo povrnil zdravje in dobro počutje.

Villa Mare

Villa Mare je prostorna, luksuzna hiša, ki sprejme šest do osem oseb. 150 kvadratnih metrov udobja in prostornosti se razteza na dveh nadstropjih. Gostom so na voljo tri udobne spalnice, kjer boste uživali in se končno spet dobro naspali. Vila je primerna za zaključene družbe ali velike družine. Okolica vile zagotavlja dovolj prostora za otroško igro in sprostitev na vrtu. Za otroke so tu na voljo tudi razna igrala, da se starši lahko sprostijo in si vzamejo nekaj časa zase. Ob vročih dneh se lahko osvežite in zabavate v bazenu, ki se nahaja na vrtu. Villa Mare ima idilično lokacijo in vam nudi vso potrebno zasebnost, tudi med sproščanjem na vrtu.

Preverite cene

Za kulinarične užitke vam je na voljo polno opremljena kuhinja, kjer boste našli vse potrebne pripomočke za pripravo okusnih kosil in večerij. Okusen obrok boste lahko postregli v prostorni in lično opremljeni jedilnici ali pa na terasi. Zvečer boste lahko s prijatelji ali družino popili kozarček pred spanjem na balkonu ali terasi. V vili so na voljo tri kopalnice, tako da je za udobje poskrbljeno maksimalno.

Villa Mare otok Krk

Villa Mare ima na voljo brezplačen internet, tako da boste ne glede na odmaknjenost od mestnega hrupa še vedno povezani s svetom in aktualnim dogajanjem. Vsem gostom je na voljo uporaba klime ali gretja, tako da je vila primerna za dopustovanje skozi celo leto, v vseh letnih časih.

Villa Mare je nosilka petih zvezdic kakovosti, ki označujejo res vrhunsko in luksuzno nastanitev. Vila je popolnoma opremljena in primerna za družinski dopust, druženje s prijatelji ali pa poslovna srečanja in teambuildinge. Ne glede na razlog in letni čas obiska, je Villa Mare vedno dobra odločitev. Nudila vam bo sproščujoč oddih, ki vam bo povrnil moči. Obisk vasice Vrh blizu Vrbnika vas bo tudi navdahnil in svet boste gledali z novimi, lepšimi očmi. Tukaj lahko zopet najdete navdih za poslovanje, rešitve za medsebojne odnose ali pa se zopet povežete sami s sabo ter najbližjimi.
Rate this post