Vila Haya nudi nepozaben oddih
Vila Haya je čudovito opremljena počitniška hiša, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe po čudovitem in sproščujočem oddihu na otoku Krku.  Vila se nahaja v mirnem okolju, v vasici Lindarići, kjer si boste lahko oddahnili od neprestanega hitenja in napornega urnika. Razvajate se lahko v enem od desetih apartmajev, ki so primerni za od dve so šest oseb. Novi apartmaji so moderno opremljeni in nudijo res veliko po zelo nizkih cenah. V predsezoni se cene gibljejo že od 10 €/dan/osebo.

Vila Haya - Lindarići

Preverite cene

Vsi gostje vile Haya imajo zagotovljeno parkirišče, na voljo pa je tudi uporaba vrtnega žara. Otroci se bodo še najbolj razveselili ogromnega vrta, kjer so tudi igrala. Starši boste lahko v miru pripravili okusen obrok, medtem ko se bodo najmlajši zabavali na igrišču. Osvežili se boste lahko tudi v bazenu, ki je v neposredni bližini vile in je obkrožen s čudovitim zelenjem. Nepozabne trenutke boste lahko delili tudi s prijatelji, saj je na voljo brezplačen brezžični internet.

Vila Haya - Lindarići

Vsi apartmaji so klimatizirani, imajo pa tudi velike terase. Kuhinja je popolnoma opremljena z vsemi pripomočki za pripravo okusnih obrokov. Kopalnice so velike, spalni prostori pa izredno udobni. Lastniki apartmajev vsak dan poskrbijo za sveže brisače ter posteljnino. Poskrbljeno je tudi za avtomobile, saj vsakemu apartmaju pripada varovan parkirni prostor pred vilo Haya.

Preverite cene

Vila Haya je zagotovo odlična izbira za nepozaben dopust. Razvajajte se v udobnih apartmajih po udobnih cenah.
Vila Haya nudi nepozaben oddih 5.00/5 (100.00%) 2 votes