Preverite vreme Malinska
Sveža napoved vremena za Malinsko. Preverite kaj vas čaka v prihodnjih dneh!

Vreme Malinska vas večino leta ne bo razočaralo. Otok Krk ima zelo blago klimo, ki zagotavlja vroča, suha poletja in zime z dokaj visokimi temperaturami. Pozimi je vreme Malinska malce manj naklonjeno turizmu, saj piha močna in mrzla burja, pogoste pa so tudi padavine. Že spomladi se to spremeni in Malinska postane pravi raj za turiste. Še posebej pa je vreme Malinska idilično poleti, ko so temperature nekaj mesecev okoli 30 stopinj, kar predstavlja idealen čas za počitnice na otoku Krku.

Vroče poletno vreme Malinska pa ni primerno le za poležavanje na čudovitih plažah, ampak omogoča mnogo možnosti za različna športna in kulturna udejstvovanja. Otok Krk in mesto Malinska nudita možnost razgibanega dopusta. Uživali boste lahko v različnih kulturnih prireditvah, obiskovali kulturne znamenitosti ali pa raziskovali staro mestno jedro in si ogledovali čudovito arhitekturo. Preden se odpravite s kolesom ali peš na ogled tega čudovitega mesta, prej poglejte kakšno bo vreme Malinska, da Vas ne preseneti poletna ploha. To je še posebej pomembno, če se odpravljate na kakšen daljši pohod.

V okolici Malinske je možnost za krasne, dolge pohode, kjer si boste spet lahko napolnili baterije in se naužili svežega morskega zraka. Vreme Malinska pa se ne bo skazilo za uživanje na plaži, poležavanje in druženje s prijatelji in družino. Plaže so urejene in nekatere so ponosne nosilke modre zastave, ki označuje še posebej urejene plaže s pestro turistično ponudbo. V Malinski ima turizem že dolgo tradicijo in v primeru slabega vremena boste lahko raziskovali lokalno kuhinjo, se odpravili na izlet v bližnja mesta ali pa si ogledali kakšno zanimivo zgodovinsko zgradbo. Vreme Malinska vas bo povsem navdušilo v pozni pomladi ali zgodnji jeseni. Takrat ni turističnega vrveža in boste lahko v miru uživali v čudovitem vremenu v prekrasnem mestu na otoku Krku.

Vreme Malinska

Privoščite si lahko kakšen izlet s turistično ladjo ali pa prosite kakšnega domačina za voden ogled po mestu in njegovih glavnih znamenitostih. Za nastanitev nudi Malinska ogromno možnosti. Lahko najdete čudovite zasebne apartmaje, se odločite za taborjenje v kampu ali pa si privoščite hotel. Zadnja opcija pride še posebej v poštev na začetku pomladi ali na koncu jeseni, ko je vreme malinska včasih nestanovitno in nepredvidljivo. Ko načrtujete dopust na otoku Krku, v mestu Malinska, si pred odhodom oglejte vreme Malinska, da bo dopust potekal brezskrbno in po načrtih. V primeru lepega ali slabega vremena vam Malinska ponuja mnogo možnosti za nepozaben dopust.
Rate this post